Intressanta Hjärnbalksfenomen XIII

HEJ, ihåliga brist på bekräftelse potentiella läsare!

Eftersom att det var
sex dagar sedan jag uppdaterade min trendiga och folkkära blogg så tänkte jag att detta inlägg borde vara en riktig intläakt int intelecktu INTELLEKTUELL UPPLEVELSE samt en själslig klump av godhet. På ungefär samma sätt som företagsdirektörer borde ha lägre löner och republiken Kina borde sluta låta multinationella företag våldta sitt folk, det kommer alltså inte att ske. Inlägget blir antagligen någonting ihophafsat i samma halvkassa anda som denna blogg och resten av internet lite slappt vilar med sina bräckliga (men många) ben på.

Trots allt detta bör du ändå läsa, för du kommer här att få reda på någonting du inte fått reda på förut (eller så har du det! Eh).

Dagens Nyheters Kulturbilaga började nyligen publicera en artikelserie som handlar om Sveriges lagars idioti kring ämnet sinnessjukdom och brott, eftersom att det 1965 försvann en stagda ur lagboken som fastslog att en person inte kan dömas som (här raderades mer än halva mitt inlägg av en extremt dålig "spara utkast"-funktion, TACK blogg.se) ansvarig för sina handlingar om den inte är medveten om vad den gör, t.ex om en person som är inne i en psykos tror att URGAL-FAX, JÄTTEBÖNSYRSAN, HAR KOMMIT TILLBAKA FÖR ATT DÖDA HONOM då Urgal-Fax i själva verket är en tant som bär på konsumkassar (innehållandes hårnät och hundmat).

MANTIS

Argumentet "KLART PERSONEN VILLE SLÅ DEN GAMLA HUNDMATSKVINNAN, HAN GJORDE JU DET" kommer då att flitigt användas i rätten.

SUMMAN av Bosse är hur som att en artikel i serien avhandlade en persons brist på hjärnbalk, dvs nervtrådarna som kopplar samman hjärnhalvorna. De två hjärnhalvorna existerade separat från varandra och hade sina egna beteenden. Mannens egna hjärnhalva var trevlig, punktlig, verbal och en härlig kille (som dock inte kunde skilja på höger och vänster), den andra var lite arg och pedofil.

Jag blir dock nu väldigt fascinerad över hur varelser som fötts med två huvuden fungerar, hur de kontrollerar sin kropp och så vidare.

"JAG VILL ANVÄNDA DET HÖGRA BENET IDAG!"
"HÅLL KÄFTEN, ARNE 2, VARJE GÅNG DU ANVÄNDER DET HÖGRA BENET ÄR DET HELT SABBAT NÄSTA DAG."
"MEN ARNE 1! GE MIG ÅTMINSTONE KONTROLL ÖVER RESPIRATIONSSYSTEMET!"
"OKEJ DÅ."